Getaway Travel
Office
Getaway Travel

Versterk ons

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Stage: Community & Social Media
Lees meer

Stage: Online Marketing Getaway Travel
Lees meer

Stage: Webredacteur Australie.nl, ZuidAmerika.nl en meer
Lees meer

Wat Getaway Travel is

Getaway Travel specialiseert zich al tien jaar in het ontwikkelen van inspirerende reiswebsites. We ontwerpen en onderhouden webpagina's over verre landen en continenten, zoals Australie.nl en Indonesië.nl, Afrika.nl en ZuidAmerika.nl.

Wanneer je op reis gaat of wat wil weten over een bepaald land, komt je terecht op één van onze websites. Jaarlijks trekken onze reissites meer dan 3,5 miljoen bezoekers en meer dan 400.000 mensen zijn lid van onze nieuwsbrieven. Kijk hier voor een volledig overzicht van onze labels.

Wie wij zijn

Bij Getaway Travel werken vooral reisfanaten. Ons kantoor vind je op de Herengracht in Amsterdam, maar we zijn in alle uithoeken van de wereld geweest. Iedereen deelt dezelfde passie voor verre reizen.

Bij Getaway Travel gebruiken we onze eigen reiservaring tijdens het schrijven voor de online reismagazines, maar ook bij het verkopen van reizen.

De missie van Getaway Travel is inspireren. Dit zie je ook terug bij onze werknemers. We blijven elkaar stimuleren tijdens het werk en lunchen bijna altijd samen. Het liefst buiten in de zon. De beste ideeën ontstaan vaak aan de picknicktafels tijdens één van de borrels of barbecues in onze grote achtertuin.

Getaway Academy

Getaway biedt niet alleen stages aan. Aanstormende online media professionals kunnen terecht bij de Getaway Academy voor een serie gratis workshops voorafgaand aan hun reis. Klik hier voor meer info.